Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
Welkom bij onze gezellige en huiselijke bed & breakfast.
Borgweg 37, 9469 PG Schipborg
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Onze gezellige en huiselijke bed & breakfast is gelegen in het mooie dorp Schipborg. Midden in de natuur en vlakbij de Drentsche Aa genieten wij elke dag opnieuw van de ruimte en de prachtige natuur om ons heen. Ook onze gasten genieten altijd volop van de prachtige natuur in Schipborg.
Voor zowel fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers zijn we het ideale uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Veel Pieterpadwandelaars komen bij ons slapen omdat we vlakbij de route liggen.

Wij hebben twee eenvoudige kamers, die wij het gehele jaar verhuren. We hebben een kamer op de eerste verdieping en een kamer op de begane grond. De kamer beneden heeft een eigen douche en toilet. Ook heeft deze kamer een eigen ingang en een keukenblokje.
De kamers zijn rookvrij en huisdieren zijn welkom in overleg. De kamers zijn ingericht met twee eenpersoons bedden.

Bij aankomst staat de koffie of thee klaar. De gasten maken gebruik van onze woonkamer. Kom 's avonds gezellig praten of lezen bij de heerlijke houtkachel of bij mooi weer op het terras voor ons huis. Het ontbijt is zeer uitbereid met diverse broodjes en verschillende soorten vlees, kaas en ander broodbeleg. Ook fruit en groente behoren tot het ontbijt.

Graag tot ziens in Schipborg.

Vriendelijke groeten, Jaap en Greet Lambeck
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Borgweg 37
9469 PG Schipborg
050-4091251
info@deborgrecreatie.nl
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 
 

Borgweg 37, 9469 PG Schipborg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Mariska
Heerlijk overnacht tussen etappe 3 en 4 op een mooie locatie. Aardige eigenaren, ook de hond werd gewaardeerd. En een zeer uitgebreid ontbijt. Eenvoudige kamer en sanitair maar zeker prima. De kosten waren gering. Ik vind het een aanrader.
Liesbeth
Betere prijs kwaliteit bestaat niet! Super lokatie. Gastvrij ontvangen en super compleet. Perfect!