5
5.0 van de 1 stem(men)
Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Achterhoek
Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Gelderland. Ruimzicht ligt aan de bosrand van Zeddam, een unieke locatie om uw wandeltochten te starten. We bestaan al 70 jaar en zijn uitgegroeid van klein pension naar een hotel met 49 kamers. Op zoek naar dé plek voor een heerlijke (wandel)vakantie in eigen land? Die hebben wij! Hier in de Achterhoek is het meer dan prachtig. Tussen de wandeltochten door zijn jullie welkom om bij Hotel Restaurant Ruimzicht in alle rust te genieten van wat er nog meer bij een vakantie hoort: een zonovergoten terras, een hapje, een drankje, een heerlijk zacht bed, een frisse douche en bovenal een gastvrij & gezellig verblijf. Zien we jullie snel in Zeddam? Wij bieden een gratis shuttle service vanuit Zeddam naar het startpunt Braamt. Voor de shuttle service van Zeddam naar Millingen of Zelhem rekenen wij € 7,50 per persoon.
 
Deze accommodatie beschikt over 49 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wij bieden een speciaal Pieterpad arrangement aan, kijk voor meer informatie op onze website https://www.ruimzicht.com/arrangement/pieterpad-wandel-arrangement/
Kilderseweg 19
7038 EH
Zeddam
0314-651941
info@ruimzicht.com

Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 

Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem
Contactformulieren

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2020 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Netnog websites