0
De Kastanjehoeve is een oude Saksische boerderbij met een B&B en een theetuin
Den Hool 8, 7845 TG Holsloot
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

De Kastanjehoeve; Een saksische boerderij van bijna 200 jaar oud. Een grote kastanjeboom die er al zo lang staat dat niemand precies weet hoe lang. Een boerschap rond een verstilde brink met grote oude bomen.
In deze historische boerenhoeve vind je onze Bed & Breakfast en theeschenkerij. De B&B bestaat uit twee comfortabele kamers in het voorhuis, elk met een eigen badkamer.
In de theetuin kun je tot rust komen en genieten van de omgeving en van een heerlijke kop thee of koffie met iets lekkers erbij of van een eenvoudige lunch
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: fietsverhuur, boerenpannenkoek
 
Den Hool 8, 7845TG Holsloot
06-40905190
info@dekastanjehoeve.com
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sleen - Coevorden
 
De theeschenkerij is geopend van april t/m okotober, van woensag t/m zaterdag, vanaf 10.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. De B&B is het gehele jaar geopend.

Den Hool 8, 7845 TG Holsloot
Waardeer dit:

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2021 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites