Route Boukoul - Roermond

Kaart 36, blz 137

Vanwege de aanleg van de A73 en de N280 is er een nieuwe route ontwikkelt oostelijk van Roermond. Wilt u toch naar of vanuit Roermond lopen volg dan onderstaande beschrijving. Let goed op: daar waar de oude en nieuwe route aan elkaar raken volgt de markering de nieuwe route oostelijk van Roermond. Daarbuiten vindt u ook markeringen langs de onderstaande route. De markering langs de oude route naar Roermond wordt niet meer onderhouden.

Richting Noord - Zuid.

kaart 36, blz 137 

Het Pieterpad gaat hier rechtdoor, voor de route naar Roermond gaat u hier echter naar rechts verder over de asfaltweg. Aan het einde rechts en even verder via het viaduct de snelweg oversteken. Daarna bij rotonde rechtdoor gaan, Oranjelaan. Deze ca. 2 km volgen tot u door een tunnel onder de spoorlijn bent gaan. Rechts ligt nu het station van Roermond.

Richting Zuid - Noord

Vanuit het station van Roermond linksaf, trap af en weer linksaf door de tunnel. Vervolgens rechtdoor, de Oranjelaan. Deze geheel aflopen (ruim 2 km). Aan het einde bij de rotonde een drukke verkeersweg oversteken. Even verder via het viaduct de snelweg oversteken en dan rechtsaf gaan. Vervolgens op een driesprong linksaf. Vlak na het passeren van een veerooster linksaf slaan, een onverhard pad langs een sloot (het Pieterpad voegt zich hier weer bij de route). 

Zie nu verder bij kaart 35, regel 1 (eerste zin overslaan).