Welkom op de website van het Pieterpad

 

Op deze site vindt u algemene  informatie over het Pieterpad, actuele informatie over de route, actuele gegevens over logies en horeca-accommodaties, antwoorden op veel gestelde vragen, links naar andere sites en een discussieforum.   

Het linkervenster bevat de verschillende onderdelen van de website. U navigeert door de website door hiernaast een keuze te maken, of door hieronder een snelkeuze te maken.

 


Direct naar Routewijzigingen 9e druk

Deel 1, wijzigingen op de 9e druk

Deel 2, wijzigingen op de 9e druk

Pieterpad en Corona

We zien veel vragen en discussie over de vraag of je in de huidige coronacrisis nog wel het Pieterpad kunt lopen en/of het OV mag gebruiken.

Nu het advies niet langer is om zoveel mogelijk binnen te blijven, is het in principe mogelijk om ook het Pieterpad weer te wandelen. Het advies is wel om het openbaar vervoer alleen te gebruiken als het echt nodig is. We vragen Pieterpad wandelaars daarom om het OV nog zoveel mogelijk te vermijden.

Hou er verder rekening mee dat de horeca tot 1 juni gesloten is en dat ook veel overnachtingsadressen nog gesloten zijn. Zorg er daarom voor dat je voldoende te eten en te drinken bij je hebt en plan je tocht zorgvuldig als je meerdere dagen op pad wilt gaan. Vanaf 1 juni mogen de terrassen weer open. Mocht het druk zijn op het terras, loop dan door.

Recreatief fiets- en wandelverkeer in de grensstreek is toegestaan. Dus ook de kleine stukjes van het Pieterpad door Duitsland zijn gewoon toegankelijk.  


Let op de routewijzigingen!

Het Pieterpad wordt voortdurend aangepast en verbeterd. Via de pagina "Route" op deze website vindt u de laatste wijzigingen die na het uitkomen van de gids zijn aangebracht. U vindt hier aangepaste routebeschrijvingen en kaartjes voor de delen die gewijzigd zijn. Ook tijdelijke omleidingen en opbrekingen worden hier gepubliceerd.

Routewijzigingen worden gepubliceerd voor de laatste druk van de gids ťn voor de daaraan voorafgaande druk. Dus ook een iets oudere gids blijft bruikbaar.


Wandelen met GPS

Aan wandelaars die behalve van de gids en de markering ook graag gebruik maken van GPS-tracks voor het lopen van het Pieterpad stellen wij de actuele GPS-tracks van het Pieterpad graag beschikbaar. U kunt deze aanvragen via een mail naar gps@pieterpad.nl 

Let op: downloads van andere bronnen op het internet bevatten zelden de volledige actuele route.


Bestel de enige echte Pieterpad Oorkonde.

Bekroon je tocht met een op naam gestelde officiŽle Pieterpad-oorkonde, ondertekend door de routemakers. De oorkonde is nabij het eindpunt in Maastricht verkrijgbaar bij Buitengoed Slavante (Slavante 1, Maastricht) en in Pieterburen bij Hotel Waddenweelde / De buren van Pieter (Hoofdstraat 82, Pieterburen). Je kunt hem natuurlijk ook hier bestellen


Pieterpad-badge.

Laat je zien met de nieuwe Pieterpad-badge. Opstrijkbaar op jas of tas. Doorsnede 7 cm.

Je kunt hem hier bestellen.


Pieterpad op Twitter en Facebook

Het Pieterpad is ook te vinden op Twitter en op Facebook. Volg ons om de laatste updates direct te ontvangen en deel je ervaringen met ons. 


Steun het Pieterpad

Het Pieterpad wordt volledig gemaakt en onderhouden door vrijwilligers. De stichting Pieterpad ontvangt geen financiŽle ondersteuning van de overheid of anderen. Wilt u ons werk financieel steunen, dan kan dat door middel van een gift op bankrekeningnummer NL77ABNA 0893.823.716 t.n.v. Stichting Pieterpad.


Pieterpad Producten

Pieterpadfoto aan de muur!

Altijd al een mooie Pieterpadfoto aan de muur willen hebben?   

Dat kan nu eenvoudig! Klik op http://wimvanderende.werkaandemuur.nl. U komt op de webwinkel van Wim van der Ende, de fotograaf van de Pieterpad gidsen, en vindt daar een selectie van zijn Pieterpadfotoís. Lees verder >>.


Privacyverklaring

De Stichting Pieterpad verzamelt uw gegevens niet. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met persoonsgegevens lees dan onze privacyverklaring.


 


Direct naar Accommodatie adressen

Accommodatielijst voor deel 1

Accommodatielijst voor deel 2


Direct naar Pleisterplaats adressen

Pleisterplaatsen voor deel 1

Pleisterplaatsen voor deel 2


Direct naar Openbaar Vervoer

Openbaar Vervoer voor deel 1

Openbaar Vervoer voor deel 2


Bestellen

Gids van deel 1

Gids van deel 2

 

Oorkonde

Badge

 

Deze pagina's zijn het laatst bijgewerkt op: 29-06-2020.