Welkom op de website van het Pieterpad

 

Op deze site vindt u algemene  informatie over het Pieterpad, actuele informatie over de route, actuele gegevens over logies en horeca-accommodaties, antwoorden op veel gestelde vragen, links naar andere sites en een discussieforum.   

Het linkervenster bevat de verschillende onderdelen van de website. U navigeert door de website door hiernaast een keuze te maken, of door hieronder een snelkeuze te maken.

 


Recente Route berichten

Overzicht alle routewijzigingen


Direct naar Routewijzigingen

Deel 1, wijzigingen op de 8e druk

Deel 1, wijzigingen op de 9e druk

Deel 2, wijzigingen op de 8e druk

Deel 2, wijzigingen op de 9e druk


Direct naar Accommodatie adressen

Accommodatielijst voor deel 1

Accommodatielijst voor deel 2


Direct naar Pleisterplaats adressen

Pleisterplaatsen voor deel 1

Pleisterplaatsen voor deel 2


Gids bestellen

Deel 1

Deel 2


Let op de routewijzgingen!

Met het uitkomen van de nieuwe gids van deel 2 is de route van het Pieterpad op verschillende punten aangepast. Via de pagina "Route" op deze website zijn aangepaste routebeschrijvingen en kaartjes op te halen voor degenen die nog een oudere gids hebben. Ook tijdelijke omleidingen en opbrekingen worden hier gepubliceerd.


Nieuw: de enige echte Pieterpad Oorkonde.

Bij het eindpunt van het Pieterpad op de Sint-Pietersberg kon je natuurlijk altijd al een oorkonde ophalen maar die oorkonde was een eigen initiatief van Chalet Bergrust met vooral Maastrichtse afbeeldingen. In overleg met Chalet Bergrust hebben we nu een nieuwe officiŽle Pieterpad oorkonde gemaakt, ondertekend door de routemakers. De oorkonde is verkrijgbaar bij Chalet Bergrust op de Sint Pietersberg en bij Hotel Waddenweelde / De buren van Pieter in Pieterburen. Je kunt hem natuurlijk ook hier bestellen


Pieterpad ook op Twitter en Facebook

Het Pieterpad is ook te vinden op Twitter en op Facebook. Volg ons om de laatste updates direct te ontvangen en deel je ervaringen met ons. 


Steun het Pieterpad

Het Pieterpad wordt volledig gemaakt en onderhouden door vrijwilligers. De stichting Pieterpad ontvangt geen financiŽle ondersteuning van de overheid of anderen. Wilt u ons werk financieel steunen, dan kan dat door middel van een gift op bankrekeningnummer NL77ABNA 0893.823.716 t.n.v. Stichting Pieterpad te Arnhem.


Pieterpad Producten

 

Pieterpadfoto aan de muur!

Altijd al een mooie Pieterpadfoto aan de muur willen hebben?   

Dat kan nu eenvoudig! Klik op http://wimvanderende.werkaandemuur.nl. U komt op de webwinkel van Wim van der Ende, de fotograaf van de Pieterpad gidsen, en vindt daar een selectie van zijn Pieterpadfotoís. Lees verder >>.

 

Pieterpad ansichtkaarten

Set van 5 luxe kaarten op panorama-formaat. Lees verder >>.


 

Deze pagina's zijn het laatst bijgewerkt op: 11-03-2018.