OV bushalte bij Beek (Braamt - Millingen)

Opmerkingen, reacties, vragen en tips over het (openbaar) vervoer van en naar (etappe)plaatsen langs het Pieterpad

Moderator: Maarten

Piet&Marjo
Berichten: 18
Lid geworden op: Za Feb 02, 2013 9:17 pm
Locatie: Punthorst

OV bushalte bij Beek (Braamt - Millingen)

Berichtdoor Piet&Marjo » Do Jun 13, 2013 7:59 pm

Wij hebben onlangs etappe 2 (Zelhem - Braamt) gelopen en verlengt met kaart 8 van etappe 3 (we lopen noord-zuid). De bushalte die vlak bij het eindpunt langs het Pieterpad staat aangegeven (te zien bovenaan kaart 9, deel II) is daar echter niet. De bushalte staat dichter bij Beek bij de camping 't Peeske, waar overigens ook een goede parkeervoorziening is. Wij hebben langs de N335 (Beek '- 's Heerenberg) naar de bushalte gelopen. Dat was minder prettig wandelen. Achteraf hadden we beter wat door het bos (op kaart 8) een wandelpad kunnen nemen.
Het vervolg naar Millingen hebben we op zaterdag gelopen. Op zaterdag rijdt vanaf station Wehl de bel-buurtbus (min. 1 uur vooraf bellen) via Beek naar 's Heerenberg. De chauffeur was -op verzoek- welwillend om ons iets verder af te zetten langs het Pieterpad. De reactie "Hier?!" hebben we lachend met "ja, bedankt!" beantwoord.
We hadden etappe 2 verlengt en daarmee etappe 3 verkort om bij etappe 3 wat ruimer in de (wandel)tijd te zitten en op tijd te zijn voor de overtocht met de veerpont bij Millingen.

Terug naar “(Openbaar) vervoer”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast