Pagina 1 van 1

vraag over de laatste etappe valkenburg pietersberg

Geplaatst: Do Jun 13, 2013 9:55 am
door Harrys
Binnenkort lopen we de laatste etappe van ons Pieterpad. Maar wat is handig als je het eindpunt bereikt hebt. Kun je gemakkelijk van de Pietersberg met het openbaar vervoer terug naar Valkenburg? En is er op de Pietersberg nog iets leuks te doen?

PS We hebben er weliswaar een paar jaar over gedaan, maar we vonden het Pieterpad erg inspirerend en ontspannend. We hebben genoten

Geplaatst: Zo Jun 16, 2013 7:23 pm
door Wolf
De Pietersberg is 4km van het station van Maastricht, dus... even op je stappen terugkeren.

We hebben juist ons laatste deel gedaan (van Vierlingsbeek - Maastricht) 144km, maar zijn niet tot aan de Pietersberg geweest.
Volgens vrienden was het korte traject Maastricht - Pietersberg een grote desillusie.

Re: vraag over de laatste etappe valkenburg pietersberg

Geplaatst: Za Jun 22, 2013 6:59 pm
door Huub
Harrys schreef:Binnenkort lopen we de laatste etappe van ons Pieterpad. Maar wat is handig als je het eindpunt bereikt hebt. Kun je gemakkelijk van de Pietersberg met het openbaar vervoer terug naar Valkenburg? En is er op de Pietersberg nog iets leuks te doen?

PS We hebben er weliswaar een paar jaar over gedaan, maar we vonden het Pieterpad erg inspirerend en ontspannend. We hebben genoten

je kunt ook de etappe Valkenburg verlengen door vanaf station Maastricht nog 4 km verder te lopen door de mooie stad Maastricht en een mooie oude woonwijk St.Pieter. Op de St. Pieterberg zelf heb je een mooi uitzicht over het heuvelland. Onder in de wijk St. Pieter kun je met o.v terug naar station Maastricht en van daaruit met de trein of bus naar Valkenburg.