Pagina 1 van 1

Garnwerd - Oude Pastorie (B&B)

Geplaatst: Ma Mar 04, 2013 11:33 pm
door Piet&Marjo
Wij hebben wij in januari de eerste etappe vanaf Pieterburen verlengt tot Garnwerd ipv in Winsum te blijven. De loopafstand is dan ook nog prima te doen.
Overnachten in de Oude Pastorie was een goede keuze. Hartelijke ontvangst en de volgende ochtend een ontbijt met streekproducten, vers fruit, eigen gemaakte jam, eigen gemaakte appelsap (lunchpakket mee). Het was dat we de volgende dag aan de tweede etappe wilden beginnen, want het verblijf beviel ons heel goed om te blijven!

Garnwerd

Geplaatst: Di Mei 14, 2013 10:56 pm
door Folkert
Beste Piet en Marjo,

Helemaal mee eens Garnwerd is een geweldig dorpje aan het water. Een bezoek aan cafe restaurant Hammingh mag dan niet ontbreken. De gelagkamer straalt nog de sfeer uit van 50 jaar geleden. Je kunt er iets drinken maar ook het eten is er geweldig. Volgens mij doet Hammingh ook iets met bed and breakfast.

Re: Garnwerd - Oude Pastorie (B&B)

Geplaatst: Zo Sep 06, 2015 12:04 pm
door hvwagenberg
Wij hebben in augustus hier een overnachting gedaan. En het is inderdaad een hele leuke plek. De oude pastorie ademt één en al sfeer uit. Mooie grote kamer, met een aparte zitkamer waar je koffie of thee kan gebruiken. Sfeervolle ontbijtruimte, en een heel goed verzorgd ontbijt. Wij hebben de alternatieve route gelopen, die we via de mail van de eigenaresse gekregen hadden. Heel erg mooi.
Als Pieterpad loper mag je gratis een lunchpakket maken. Wat een service! Garnwerd is een prachtig plaatsje aan het water. Heerlijk om even uit te rusten.