Accommodaties

Inhoudsopgave:

 


Accommodatielijst en lijst met Pleisterplaatsen

De accommodatielijst bevat adres- en contactgegevens van overnachtingsmogelijkheden en horecagelegenheden langs de route.

De lijst met pleisterplaatsen bevat adres- en contactgegevens van cafés, restaurants en (onbemande) rustpunten in de directe nabijheid van de route.

Beide overzichten zijn geordend op Noord - Zuid volgorde. Kies hieronder de gewenste lijst.

 

Accomodatielijst

Pleisterplaatsen

Deel I Deel I
Deel II Deel II

Wilt u weten waar een adres precies is gelegen? Noteer het adres gebruik Google Maps om het adres op de kaart te vinden.

Om de accommodatielijst te kunnen lezen en printen moet u beschikken over een PDF-Reader. U kunt Acrobat PDF-Reader gratis downloaden door op de knop hieronder te klikken.

 

 


Hoe de accommodatielijst te gebruiken:

Over het algemeen verdient het aanbeveling om van tevoren uw logies te reserveren, zeker wat betreft het overnachten bij particulieren en voor het gebruik van trekkershutten, al was het alleen maar om u te vergewissen of het opgegeven adres nog klopt. In het hoogseizoen is reserveren vaak zelfs noodzakelijk. Ook de VVV's kunnen u inlichten over logiesmogelijkheden.

De stichting Natuurvriendenhuizen van het NIVON, de NTKC en SBB verlenen de lange-afstand-wandelaar gastvrijheid in hun huizen, resp. op hun kampeerterreinen, voor één nacht ook als men geen lid is van de betreffende organisatie. Een en ander tegen betaling van de gebruikelijke tarieven. Het tonen van de natuurkampeerkaart of, voor onze zuiderburen, de lidmaatschapskaart van de vereniging Grote Routepaden te Antwerpen, is verplicht. De natuurkampeerkaart is verkrijgbaar bij de Groene Koepel en meestal ook bij de betreffende terreinen zelf.

De lijst bevat zowel eersterangs hotels als eenvoudige kamers bij particulieren en verder alle gradaties daartussen. Ook campings en kampeerterreinen zijn in de lijst verwerkt. Ze zijn genummerd en zodoende op de kaartbladen van de gids gemakkelijk te vinden. Alle adressen staan in volgorde van de kaartnummers.

Er vindt door ons geen kwaliteitscontrole plaats ten aanzien van de op de lijst vermeldde adressen. Wij stellen het op prijs van u, de gebruiker, te mogen vernemen of de lijst onjuistheden bevat, dan wel of een adres minder aanbevelingswaardig is. Zie hiervoor het onderdeel reageren. Voor zover wij hebben kunnen nagaan liggen alle adressen aan of nabij de route. Mochten sommige echter in uw ogen toch wat ver (meer dan ca. 2 km) van de route verwijderd zijn, dan horen wij ook dat graag.

Gebruik van het overzicht van pleisterplaatsen:

Het overzicht bevat pleisterplaatsen die in de directe nabijheid van de route zijn gelegen en (op een enkele uitzondering na) buiten de etappeplaatsen. De openingstijden van gelegenheden kunnen afwijken. Wanneer u gebruik wilt maken van bepaalde adressen verdient het aanbeveling om vooraf de openingstijden te controleren. In het overzicht zijn ook enkele onbemande voorzieningen opgenomen waar wandelaars zichzelf kunnen bedienen van koffie, thee en fris. Daarnaast beschikken veel campings en kampeerterreinen ook over horecafaciliteiten.